Druga noćna utrka Merkur Run4lifestyle u Sarajevu

Udruženje Marathon i Merkur BH osiguranje pozivaju sve rekreativce, trkače te sve ljubitelje sporta i dobre zabave da se prijave za učešće u noćnoj utrci. Registraciju je moguće izvršiti putem online forme na web stranici Udruženja Marathon do 17. juna 2018. godine, a uplatu kotizacije do 18. juna 2018. godine, ukoliko ne bude popunjen limit od 1.000 učesnika.

Nakon uspješno održane prve noćne utrke Merkur Run4lifestyle, koja je prošle godine u Sarajevu okupila više od 700 trkača, nastavlja se saradnja Udruženja Marathon i kompanije Merkur BH osiguranje. Danas je u Sarajevu svečano potpisan ugovor o generalnom sponzorstvu ovogodišnje noćne utrke koja će se održati 22. juna u Sarajevu.

 

Merkur BH osiguranje je posvećeno njegovanju i promovisanju kulture zdravog življenja te smo do sada realizovali mnoštvo projekata i aktivnosti u tom pravcu. Svjesni činjenice da trčanje i generalno aktivan stil života bilježe rastući trend u svijetu, ponosni smo što smo i ove godine sponzor i partner utrke Merkur Run4lifestyle. Na ovaj način, želimo inspirisati bh. građane na pozitivne promjene koje će im pomoći da se osjećaju bolje i budu u formi tokom cijele godine, ”  istaknula je Sabina Mujanović, direktorica Merkur BH osiguranja.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.