Građani Vranja potpisuju peticiju protiv koncerta LEPE BRENE

Lepa Brena nije poželjna na kulturnoj manifestaciji Dani Vranja, koja se održava od 22. do 25. augusta

Pojedini građani smatraju da je njezin nastup preskup. Zbog toga su pokrenuli i peticiju da se spriječi njen nastup i da se novac koji bi ona stavila u džep uloži u bolnice i škole, pa čak i toalete!

Nedavno je na zvaničnom sajtu za potpisivanje peticije osvanuo zahtjev da se stopira nastup folk pjevačice u Vranju, koji je zakazan za 23. august. Nezadovoljni građani smatraju da organizator manifestacije - Turistička organizacija Vranja i pokrovitelj Grad Vranje bacaju uzalud njihov novac na nepotrebne stvari.

Kako kažu, ova tradicionalna kulturna manifestacija može da prođe i bez popularnih pjevačica i da imaju druge prioritete - poput toga da se renoviraju škole, bolnice i toaleti tih ustanova. Zbog toga je jedan Vranjanac pokrenuo online peticiju da se spriječi Brenin nastup.

- Da se povodom manifestacije Dani Vranja ne dovodi Lepa Brena i svi ostali pevači koji imaju visoke zahteve i cene, već da se uloži u bolnice, škole i naš grad. Dok su školski i bolnički toaleti u haosu, a uslovi u bolnicama na minimalnom nivou, Lepu Brenu možemo slušati i na radiju. Pozivam i ostale gradove da se uključe u akciju i pomognu da novac ovog grada bude uložen u korisne i vredne stvari. Ja kao autor zaista ne znam koliko je potrebno glasova, ko to primećuje, kome to sajt prosleđuje, da li će uroditi plodom, i čiji, odnosno iz kojih zemalja glasovi važe. Ali sam vam svakako zahvalan na potpisu i na podeli peticije na vašim profilima na društvenim mrežama - piše u zahtjevu neimenovanog autora.

Brenin nastup poreske obveznike Vranja koštaće čak 30.000 konvertibilnih maraka…

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.