Megan Markl mora da vrati rođendanske poklone

Vojvotkinjamegan Markl (Meghan Markle), koja je prije četri dana proslavila 37. rođendan, prema kraljevskom protokolu, mora da vrati brojne poklone, među njima i sve one koji koštaju više od 150 funti. Može da zadrži knjige, cvijeće i slatkiše u razumnim količinama.

Jedna od intimnijih proslava vojvotkinjinog rođendana bila je tajni dupli sastanak sa Prijankom Čoprom (Priyanka Chopra) i Nikom Džonasom (Nick Jonas) gdje su ujedno slavili i njihovu vjeridbu. Svečana večera pripremljena je za članove kraljevske porodice.

Ipak, proces primanja rođendanskih poklona nije uobičajen kada je u pitanju bilo koji član kraljevske porodice. Kako prenosi časopis "El", Megan Markl kao članica kraljevske porodice ne smije prihvatiti sve poklone koji su joj dati.

Na listi poklona koje Megan smije da zadrži su svi pokloni modnih kuća ili brendova koji su preskupi da bi ih vraćali, pokloni od zvaničnika koje dobije kao suvenir kada negdje putuje, pokloni od parlamenta, vlade ili dobrotvornih ustanova Velike Britanije.

Vojvotkinja smije da zadrži poklone obožavatelja koji koštaju manje od 150 funti, knjige nekontroverznih autora, novac koji je u njeno ime uplaćen u dobrotvorne svrhe.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.