Milan Popović o Severini: Neke stvari si jedna majka ne smije dozvoliti

REAKCIJE javnosti na privremenu sudsku mjeru prema kojoj je skrbništvo nad malim Aleksandrom dodijeljeno Severininom bivšem partneru Milanu Popoviću, se ne stišavaju. 

Nakon što je ustvrdio da dijete neće seliti iz Zagreba te da se ne radi o oduzimanju djeteta, poduzetnik je sa srpskim medijima podijelio svoju stranu priče, a između ostalog odgovorio je na pitanje smatra li Severinu dobrom majkom. 

"Ne mogu odgovoriti na ovo pitanje, ali činjenica je da su se u posljednje vrijeme dogodile stvari koje si jedna majka nije smjela dozvoliti. Ovdje se ne radi o oduzimanju djeteta majci, kako to Severinin PR tim uporno pokušava predstaviti u medijima. Dijete će ubuduće jednostavno više vremena provoditi kod mene, a manje kod mame", izjavio je Milan za Kurir.

Dodao je da smatra da je ovakva presuda trebala biti donesena i ranije.

"Ova presuda je trebala biti donesena odavno. Postupak se oduljio zbog Severininih nedolazaka na ročišta i taktike odugovlačenja njenog tima odvjetnika. Zadovoljan ili nezadovoljan, u ovom trenutku to nije bitno. Bitno je da je ovakva presuda najbolja za naše dijete", tvrdi Milan. 

Još jednom ističe da će sin moći vidjeti majku kad god to bude htio. 

"Kao što znate, ja se aktivno zalažem za zajedničko ravnopravno roditeljstvo i namjera mi je tako i nastaviti. Naravno da ću prvo predložiti Severini da dijete bude s njom ako ja budem spriječen i da ću je maksimalno uključiti u sva bitna pitanja koja se tiču djeteta, ako ona to bude htjela", kaže on. 

Na upit kako je sinu objasnio da će živjeti kod njega, rekao je da ne može pričati o detaljima koji se tiču djeteta, no istaknuo je da smatra da on i Severina imaju jednaka prava. 

"Naša prava su uvijek bila i bit će jednaka, nadam se da će to i Severina uskoro shvatiti i da ćemo moći napokon pružiti prekrasno mirno djetinjstvo našem sinu", zaključio je Popović. 

Severina je nakon ove presude dobila veliku podršku javnosti, a ne oglašava se nakon što je na društvenim mrežama objavila dirljivu poruku za sina. Njen je odvjetnik najavio žalbu. 

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.