Severina poslala poruku sinu: Oprosti što ti nisam objasnila što se jučer dogodilo

SEVERINA KOJIĆ se, nešto više od 24 sata od odluke kojom je skrbništvo nad njenim sinom Aleksandrom prepušteno njegovom ocu, oglasila porukom na Instagramu.

"Znaš sine,

to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi koja ne vrijede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli.

Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede.

Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Możemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati s tobom i uspavati te... Hej,koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo rużan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti "gospodin vrijeme". Dotad,mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći sine.

Oprosti sto ti nisam stigla ni objasnit šta se jučer dogodilo, imali smo puno vażnijih stvari... Gledali smo "Toy story 4", pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog... Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje... Morala sam te odvesti... Išli smo s osmjehom.

Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama... Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu "hrvatsko pravosuđe”.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša.

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro Robyne moj, tvoj Batman te čeka.

I Oprosti im sine jer stvarno ne znaju šta čine....", poručila je sinu.

Sinoć nešto iza 20 sati Severina, sedmogodišnji Aleksandar i Igor Kojić su u pratnji ženske osobe izašli iz zgrade na zagrebačkom Kozjaku u kojoj pjevačica živi, sjeli u automobil i otišli prema Horvatovcu, gdje živi Milan Popović.

Dotad su rolete na Severininom stanu bile navučene, a izvana se nije moglo ni po čemu naslutiti da se u stanu itko nalazi.

Severina prema privremenoj mjeri ima pravo viđati sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati. Mjerom je regulirano i druženje majke i sina tokom ljetnih i zimskih praznika te državnih i vjerskih blagdana.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.