Zbog sličnosti sa slavnim glumcem propala mu je veza s majkom njegovog djeteta

Američki glumac Brad Pitt (55) već je desetljećima pojam jednog od najzgodnijih muškaraca svijeta. Mnoge obožavateljice poznatog glumca govore da je Pitt poput vina – što stariji to bolji, a brojni muškarci žele izgledati baš poput njega. Ipak, to nije slučaj s Britancem Nathanom Meadsom kojemu sličnost s poznatim glumcem polako već ide na živce.

 

– Nigdje ne mogu otići. Ne mogu kupovati u prodavaonici jer vidim da se prodavačice gurkaju misleći da sam Brad Pitt – govori Nathan koji priznaje kako ne vidi sličnost sa glumcem. Očito je vide drugi jer mu je u posljednjih deset godina prišlo hiljade ljudi tražeći autogram, a svakodnevno na društvenim mrežama dobiva na desetine poruka.

– Nisam jedan od onih frajera koji misle da su prezgodni. Bio sam s mnogo djevojaka, ali nikada nisam smatrao da sam jedan od onih muškaraca koji su svima privlačni – govori Nathan koji je po zanimanju građevinar.

Zbog sličnosti s poznatim glumcem propala mu je veza s majkom njegovog djeteta.

 

– Zaista joj je smetalo to što su mi djevojke stalno prilazile u želji da se slikaju sa mnom – objasnio je Nathan koji je sad u sretnoj vezi s djevojkom koja se navikla na ‘probleme’ njegovog izgleda.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.