Ako mi se nešto dogodi, Larry je kriv, rekla je porodici: Dan kasnije je nestala, još je traže

Maya Millete (39), majka troje djece iz Kalifornije, nestala je prije tri mjeseca. Htjela se razvesti od supruga, a nestala je isti dan u kojem je dogovorila termin kod odvjetnika.

0

Početkom januara bila je na kampiranju s obitelji. I suprug Larry je bio s njom. Iskoristila je trenutak u kojem nije bio blizu da obitelji prenese dramatičnu poruku: “Ako mi se što dogodi. Larry je kriv”.

Otkrio je to član obitelji za Fox News.

Mayu su posljednji put vidjeli 7. januara. Dva dana kasnije obitelj je prijavila policiji da je nestala. 

– Na tom kampiranju dosta su se svađali. Nije nam bilo svejedno, ali nadali smo se da će sve riješiti. Nismo znali da će nestati. Larry nam je često znao reći “Slušajte, nisam ja kriv, ona je. Sve je njezina krivica”. Bio je agresivan i htio nas je pridobiti. No svaki put smo imali dojam da laže – otkrio je član obitelji. 

Policija nema tragova. Ni osumnjičenih.

– Nemamo dokaza da je u pitanju zločin – objavili su iz policije i dodali da je slučaj i dalje otvoren.

Dva dana nakon što je obitelj prijavila da je Maya nestala, odvjetnik Billy Little, kojeg je unajmila njezina obitelj, ušao je u Larryjevu kuću.

– Svi prozori su bili otvoreni, ventilatori su puhali na najjače. Činilo se kao da je netko detaljno sve očistio. Kad sam ušao u spavaću sobu, vidio sam rupu u zidu, odmah do kvake. Larry je za to okrivio Mayu – rekao je odvjetnik.

Prošle godine Larry je Mayinoj obitelji poslao uznemirujuću fotografiju oltara prekrivenog nečime što izgleda kao krv. Na oltaru je bila i slika Larryja i Maye. 

Reklama