Bacio bombu, a onda se s majkom zaključao u kuću

Mjesto za vašu reklamu

Mjesto za vašu reklamuspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Velika drama odvija se u selu Turjak kodBosanske Gradiške gdje se muškarac zabarakadirao u kuću i to nakon sukoba s komšijom na kojeg je bacio bombu, koja se srećom nije aktivirala.

Muškarac je potom pobjegao s mjesta obračuna i zaključao se u porodičnu kuću, zajedno sa svojom majkom. Na teren su upućene jake policijske snage kao i pregovarački tim Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji satima pokušava da ubijedi osumnjičenog da se preda.

Portparol Policijske uprave Bosanska Gradiška Slobodanka Subotić kaže da je policiji juče oko 18 sati prijavljeno da je u mjestu Turjak jedna osoba fizički napala komšiju, pri čemu je u ruci držao ručnu bombu.

– Na lice mjesta upućeni su policijski službenici koji su potvrdili navode prijave. Utvrđeno je da je prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na komšiju, da bi potom prema njemu bacio bombu koja se nije aktivirala. Zatim je pobjegao s lica mjesta i zaključao se u porodičnu kuću, zajedno s majkom – rekla je Subotić.

Ona kaže da od tada policija pokušava da ubijedi osumnjičenog da se preda, a na teren je upućen i pregovarački tim MUP-a RS koji rukovodi pregovorima.

You will need to choose the

A school library is a good place to shop if affordable-papers.net you are searching for some reference materials on a specific topic.

format which is most appropriate for your company.

- Advertisement -spot_img

Zadnje vijesti

- Advertisement -spot_img

Slično

- Advertisement -spot_img