Beckerova supruga: Boris je posramljen i ponižen

Supruga Borisa Beckera, Lilly Becker, u gostovanju u emisiji Uncensored Piersa Morgana govorila je o Beckeru koji je osuđen na dvije i po godine zatvora. Lilly i Boris su se razišli, ali i dalje se nisu službeno razveli.

0

Podsjetimo, Nijemac je osuđen zbog pokušaja skrivanja novca i drugih dragocjenosti u vrijednosti od 2,5 miliona funti u stečajnom postupku s namjerom izbjegavanja plaćanja dugova. 

“Njegova djevojka Lilian mi je rekla da je dobro. Jasno je da se ne nalazi u hotelu s pet zvjezdica i da je posramljen i ponižen. Najbolje što može jest da ostane mentalno jak. Mislim da je kazna prestroga. Potpuno sam se slomila kada sam čula. Nisam mogla vjerovati jer sam bila uvjerena da će biti kraća kazna. Morala sam se pribrati, a nisam znala kako”, rekla je Nizozemka koja s Beckerom ima sina pa dodala:

“Nikome ne bih poželjela da dvanaestogodišnjem sinu mora reći da mu je otac u zatvoru. Bila je to najteža stvar koju sam napravila u životu. On nije shvatio što se događa, još uvijek ne razumije. Ima samo 12 godina. To mi slama srce, ali je od mene napravilo majku lavicu. Mislim da smo kao obitelj prošli kroz mnogo toga. Ne može dočekati da posjeti oca u zatvoru.”

Reklama