Branislav Lečić se ponovo oglasio: Najodlučnije poričem bilo kakve optužbe na moj račun

Glumac Branislav Lečić ponovo se oglasio zbog optužbi za silovanje glumice Danijele Štajnfeld.

0

– Povodom navoda Danijele Štajnfeld, koje su juče prenijeli gotovo svi mediji, slobodan sam da informišem  javnost o sljedećem: Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznjete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično djelo, a kamoli djelo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično djelo! – stoji u Lečićevoj izjavi i dodaje:

– Koristim ovu priliku da obavijestim kako nadležno tužilaštvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam namjeru da napuštam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja! Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima.

P.S. Bez “nakljukavanja” sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lijekova i bez prethodno predočenih mi pitanja! – navodi se u izjavi.

Srbijanski mediji objavili su prvu fotografiju glumca i političara Branislava Lečića nakon što je optužen za silovanje glumice Danijele Štajnfeld.

Lečić je na fotografiji u društvu advokatice, piše Alo.rs.

Navodno se Lečić uputio ka Tužilaštvu u Beogradu gdje će dati svojevoljno izjavu na optužbe, a potom će tražiti da se podvrgne poligrafskom ispitivanju.

Kako bi izbjegao da ga prepoznaju na ulici, Lečić je nosio kapu kao i sunčane naočale, piše Alo.rs.

Reklama