Časna sestra napustila samostan nakon pet godina, ekspresno se udala i rodila šestero djece

Novakinja za časnu sestru ispričala je kako je ostavila život u samostanu i udala se za ljubav svog života samo nekoliko mjeseci kasnije.

0

Nakon pet godina života u ženskom samostanu, žena se začas zaručila i udala za svoga sadašnjeg supruga, a par sada ima šestero djece.

Na svom kanalu na TikToku, rekla je da je napuštanje života časne sestre “najbolja odluka koju je ikada donijela”.

“Upoznala sam se, zaručila, a zatim se udala za svog muža, u roku od godinu dana nakon što sam napustila samostan.”

Dodavanjem nasmijanog emojija odjavila se riječima: “Kad znaš, znaš.”

Objavila je video za sve one koji su strahovali kako je njezin brak bio preuranjen: “Ljudi su definitivno mislili da žurim u to, i doista ih ne krivim, ali nasreću ispalo je tako savršeno!”

Video, koji ima preko 84.000 pregleda, dobio je više od 4,5 hiljade lajkova i mnogo komentara korisnika TikToka.

“Tako ste slatki. Tako sam sretna zbog vas i svih vaših bližnjih”, komentirala je jedna osoba. “To je bilo suđeno”, rekao je drugi.

Neki su iskoristili priliku i podijelili svoja slična iskustva u komentarima.

„Upoznala sam muža, a deset mjeseci kasnije bili smo u braku”, priznala je jedna žena. Drugi je korisnik komentirao: “Upoznao sam je, zaručio se i oženio u roku od mjesec dana. U braku sam već pet godina.”

Drugi su bili zbunjeni kako se uopće smjela vjenčati. “Mislila sam da si jednom bila časna sestra, i da je to zauvijek”, komentirala je jedna osoba.

Žena je odgovorila: “Ne! Nisam još dala posljednji zavjet pa sam mogla slobodno otići. Ali čak i nakon posljednjih zavjeta, možete dobiti posebno dopuštenje za odlazak.”

Reklama