Damir Džumhur se na Maldivima sprema da zaprosi novu djevojku

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur trenutno odmara na Maldivima, a društvo mu pravi Helena Topalović, kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka. Damir i Helena u vezi su već pet mjeseci, a iako su to pokušali sakriti od javnosti fotografije s putovanja su ih odale. Kako je ispričao Damirov drug, bh. teniser planira da na Maldivima zaprosi Helenu. 

- Damir je smuvao Helenu u junu, ali je to krio od nas jer je tada bio u vezi s blogerkom Zoranom Jovanović! On je zapravo prevario Zoranu sa Helenom i bio je ubjeđen da je to veza na večer. Međutim, nastavili su da se viđaju i tek krajem ljeta mi je priznao da je odlijepio za Helenom. Tada je i raskinuo sa Zoranom -  priča izvor za Kurir.rs. 

a

Oni su nastavili da se viđaju tajno čak i kada je teniser bio slobodan.

- Helena je priznala Damiru da je i ona u početku mislila da će to biti samo ljetnja avantura. Zato ga je zamolila da o tome ne pričaju javno dok ne budu sto posto sigurni u ljubav. Ona i ne sluti da se Damir toliko zaljubio da je na Maldive ponio prsten, kojim planira da je zaprosi! Rekao mi je da mu se smučilo da mijenja djevojke i da je definitivno riješio da se skrasi. Ponovio mi je da ga je Helena privukla kao nijedna do sada, da mu njom nikad nije sa dosadno i da je siguran da je ona žena njegovog života. Ubijeđen je da će mu reći "da" - završava sagovornik pomenutog srbijanskog medija.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.