Danas počinje prodaja ulaznica za koncert Stinga u Sarajevu

Sting će prvi put održati koncert u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Spektakl će se dogoditi 19. marta naredne godine u 20 sati u dvorani Zetra, a prodaja ulaznica počinje danas u devet sati.

0

Publika iz BiH, kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najnižoj cijeni na Stingovoj evropskoj turneji: parter 69 KM, fan pit (samo 1.500 karata) 99 KM i tribine 99 KM. Ulaznice možete nabaviti online, kao i na svim prodajnim mjestima servisa KupiKartu.ba.

“Otkako postoji servis KupiKartu.ba ni za jedan muzički događaj nije vladao ovakav interes kao za prvi koncert Stinga u Sarajevu. Naši serveri su spremni, a naše kolege i kolegice na svim prodajnim mjestima širom BiH spremno će dočekati u petak u deveti sati sve zainteresovane koji žele na vrijeme osigurati kartu za ovaj muzički događaj 21. stoljeća”, istakao je Elvedin Gičević iz servisa KupiKartu.ba.

Najveći regionalni nezavisni promoter, produkcija “Avalon” dovodi Stinga sa “My Songs Tour”.

“Stinga smo prvi put u Skoplju organizovali u oktobru 2017. godine u dvorani ‘Boris Trajkoski’ i svih 9.000 karata se prodalo za nepuna četiri sata”, ispričao je Boban Milošeski iz “Avalon” produkcije svoje iskustvo i zbog toga pozvao sve zainteresovane da ne odgađaju kupovinu do posljednjeg trenutka.

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom koronavirusu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom.

Dva sata Stingovih najvećih hitova činit će okosnicu njegovog prvog nastupa u Sarajevu, ali će istovremeno biti i promocija novog albuma “The Bridge”, koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost, koncert će 45-minutnim nastupom otvoriti Joe Sumner sa svojim bendom.

Reklama