Dok se porađala, momak joj pobjegao s njenom majkom

Novopečena mama Jess Aldridge iz Velike Britanije vratila se iz bolnice sa svojom bebom i utvrdila da je njen momak pobjegao s njenom majkom.

0

Jess (24) je izdao partner Ryan Shelton (29). Dok je bila trudna živjeli su zajedno tokom lockdowna s njenom mamom Georginom i njenim suprugom Ericom.

Georgina, baka šestoro djece je, kako kaže Jess počela da flertuje sa Ryanom odmah nakon što su spojili porodice i to dok je Jess bila u posljednjim sedmicama trudnoće. Jess je otišla u bolnicu na porođaj, a kada se vratila kući sa sinom Reubenom, saznala je da je otac njene bebe pobjegao s njenom majkom u kuću udaljenu nekoliko kilometara od njih.

– To je nevjerovatna izdaja. Novopečena baka bi trebalo da se zaljubi u bebu, ne u oca bebe. Pozvali smo je da nam se pridruži da bi mi pomogla oko djece, a umjesto toga, ona mi je otela momka – kaže Jess.

Dodala je da je primijetila da su gotovo odmah počeli da flertuju.

– Sve više vremena su provodili zajedno. Kad sam ih optužila za to, sve su negirali i uvjeravali me da se ništa ne dešava. Sada znam da su sve vrijeme imali aferu – kazala je Jess.

Istaknula je da joj je preko poruke rekao da je između njih gotovo.

– Međutim, nije mi rekao da me ostavlja zbog moje majke, to sam kasnije saznala – rekla je ona, dodajući da joj je majka samo kratko rekla: “Ne možemo da biramo u koga se zaljubljujemo”.

Georgina i Ryan ozvaničili su vezu i na Facebooku.

Reklama