Estrada:Anesi Paljević stižu ozbiljne ponude od kompozitora Miše Mijatovića

Mjesto za vašu reklamu

Mjesto za vašu reklamuspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

 

 

Da muzička rijaliti takmičenja pomažu „probijanju“ na estradno tržište pokazalo se i na primjeru mlade Sarajke Anese Paljevac koja se na najbolji mogući način predstavila u nekadašnjem šou „OTV Valentino“.

Takmičući se u ovom šou stekla je velike simpatije publike, ali i kolega muzičara, pa nadimak koji su joj dali „nova Vida Pavlović“ s ponosom nosi. Iako je nakon takmičenja napravila malu pauzu zbog okončanja fakulteta nedavno se ponovo aktivirala u muzičkim vodama.

-Moja najveća ljubav i dalje ostaje muzika a fakultetska diploma neka mi se nađe jer u zemlji u kojoj živimo moguća su svakovrsna čuda,   kaže za naš magazin Anesa koja je svojevremeno u saradnji sa Samirom Zavlanom snimila i jedan vlastiti singl.Anesa je u međuvremenu i sa Perom Gudeljom prepjevala staru i poznatu sevdalinku “Pokraj puta rodila jabuka”.

Došlo je vrijeme da se ozbiljnije posveti i studijskom radu tako da u budućnosti možemo očekivati od nje mnogo dobrih pjesama.Nedavno je Anesu kontaktirao i poznati balkanski kompozitor Miša Mijatović gdje je Anesi ponuđena vrlo ozbiljna muzička saradnja.Nama ostaje da našoj Anesi poželimo srću i mnogo muzičkih singlova.

 

 

- Advertisement -spot_img

Zadnje vijesti

- Advertisement -spot_img

Slično

- Advertisement -spot_img