Evo kome je slavni glumac ostavio nasljedstvo

Slavni glumac Luke Perry, kojeg će svi pamtiti najviše po ulozi u seriji "Beverly Hills", nedavno je doživio moždani udar u svom domu u Los Angelesu, da bi poslije nekoliko dana preminuo u 53. godini.

Glumac je ostavio kćerku i sina iza sebe koje je dobio iz braka s bivšom suprugom Rachel Sharp, a Perry je imao i vjerenicu Wandy Madison. Njih dvoje uživali su u ljubavi punih 11 godina.

Kako pišu strani mediji, Luke i Wandy namjeravali su se vjenčati u Los Angelesu te su već bili počeli slati pozivnice svojim porodicama i prijateljima. 

- Želim izraziti zahvalnost svima koji su mi pružili ljubav i podršku. Nebrojene priče o Lukovoj darežljivosti i dobroti su mi bile velika utjeha u ovom teškom trenutku. Proteklih 11 i po godina sa Lukom su bile najsretnije godine mog života i zahvalna sam što sam mogla to vrijeme provoditi s njim. Također, želim zahvaliti njegovoj djeci, porodici i prijateljima na ljubavi i podršci. Našli smo utjehu jedni u drugima i u znanju da su naši životi bili ispunjeni ovim nevjerovatnim čovjekom. Mnogo će nam nedostajati - glasila je poruka, koju je Perryeva vjerenica objavila u medijima nakon njegove smrti.

U testamentu je otkriveno da je Luke odlučio da sve ono što je stekao za života ostavi svojim nasljednicima sinu i kćerki, dok je vjerenica ostala praznih ruku.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.