Forto: Čekamo policijski izvještaj, razmotrit ćemo da li će biti dodijeljena nagrada

Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto, ministar unutrašnjih poslova KS Admir Katica i policijski komesar Mevludin Halilović obratili su se javnosti na vanrednoj press konferenciji

Sarajevski specijalci ubili su danas serijskog ubicu Edina Gačića koji je u bijegu već danima, a posljednje ubistvopočinio je 9. februara, kad je na području Suhodola kod Tarčina iz vatrenog oružja ubio policajca Mahira Begića.

Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto, ministar unutrašnjih poslova KS Admir Katica i policijski komesar Mevludin Halilović obratili su se javnosti na vanrednoj press konferenciji.

“Posebno se zahvaljujem na učešću policiji iz drugih kantona. Željeli smo obezbijediti sigurnost građana. Zahvaljujem se i svim policijskim službenicima i građanima koji su zadržali smirenost. Raspisana je i nagrada za infroamciju, sačekat ćemo i policijski izvještaj, razmotrit ćemo da li će biti dodijeljena nagrada koja je vodila ovom rezultatu, a ako ne bude, ta sredstva će biti raspoređena vezano za ovaj slučaj”, kazao je Edin Forto.

KOMENTARI

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.