Glumac Isaac Kappy iz "Thora" i "Terminatora" počinio samoubistvo skočivši s mosta

Glumac Isaac Kappy koji je glumio u "Thoru" i "Terminatoru" poginuo je nakon što je skočio s mosta u Arizoni, javljaju američki mediji.

U policijskom izvještaju navodi se kako je Kappyja nakon skoka s mosta, kojim je namjeravao počiniti samoubistvo, udario i automobil.

On je prije samoubistva prijetio Paris Jackson, kćerki Michaela Jacksona, a optužen je i kako je bio nasilan prema njoj.

TMZ je izvijestio kako je nekoliko prolaznika pokušalo fizički obuzdati 42-godišnjaka da ne skoči s mosta, ali nisu ga uspjeli zadržati.

Glasnogovornik Odjela za javnu sigurnost Arizone Bart Graves kazao je za magazin People kako je policija tijelo ovog glumca pronašla ispod mosta na Transwestern Roadu.

- On je skočio s mosta, a nakon toga ga je udario automobil koji je prolazio cestom. Muškarac koji je preminuo na mjestu događaja identifikovan je kao 42-godišnji Issac Kappy, potvrdio je Graves.

Glumac je prije samoubistva objavio brutalan post na Instagramu u kojem se moglo posumnjati kako će nešto učiniti sebi, prenosi Klix.

- Nisam bio dobar čovjek. Izdao sam mnogo ljudi i mnogo povjerenja. Prodavao sam drogu. Nisam plaćao porez. Imam dugova. Zlostavljao sam svoje tijelo cigaretama, drogom i alkoholom. I dok je istina da sam proveo mnogo, mnogo sati na istraživanje o lošim glumcima, tako malo sam njegovao samoopažanje vlastitih djela, napisao je Kappy.

On se također izvinio američkom predsjedniku Donaldu Trumpu i Isusu što ih je izdao.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.