Grčki pilot priznao ubojstvo mlade Britanke: Udarila me i rekla da će me ostaviti

Suprug mlade Britanke koja je navodno ubijena tokom pljačke u njihovom grčkom domu i čije je tijelo pronađeno pokraj njezine bebe priznao je zločin, objavila je grčka policija.

0

Babisa Anagnostopoulosa, 32-godišnjeg pilota, policijski je helikopter u četvrtak prevezao u Atenu s otoka Alonissos, gdje je bio na sprovodu svoje supruge Caroline Crouch, piše The Guardian.

Anagnostopoulos je sve priznao nekoliko sati kasnije, objavila je policija na Twitteru.

32-godišnjak je istražiteljima rekao da je ubio suprugu nakon svađe u kojoj mu je zaprijetila da će ga napustiti i odvesti njihovo dijete.

“Svađali smo se te noći. U jednom je trenutku bacila dijete u kolijevku i rekla mi da izađem iz kuće. Gurnula me i udarila. Zamračilo mi se, ubio sam je, a zatim namjestio da izgleda kao pljačka”, rekao je policijskim istražiteljima, piše Greek Reporter.

Ranije je tvrdio je da su mu suprugu ubili razbojnici koji su 11. maja provalili u njihov dom u predgrađu sjeveroistočno od Atene. 20-godišnja Caroline Crouch pronađena je mrtva na tavanu. Jastukom je ugušena na krevetu pored svoje 11-mjesečne djevojčice. Dijete nije ozlijeđeno.

Policija je nudila nagradu od 300.000 eura za informacije o zločinu. Grčki ministar policije Michalis Chrisochoidis je nakon ubistva rekao da je šokiran barbarstvom zločina.

Anagnostopoulos je ranije tvrdio da su trojica muškaraca provalila u kuću, vezali ga i ubili njegovu suprugu prije nego što su pobjegli s 15.000 eura u gotovini i drugim dragocjenostima.

Razbojnici su ubili i obiteljskog psa, tvrdio je.

Policija nije uspjela pronaći nikakav trag razbojnika koji su navodno izvršili zločin, izvijestili su grčki mediji.

Reklama