Naslovnica Scena Holivudska glumica tvrdida je Marilyn Manson prijetio da će silovati mog osmogodišnjeg...

Holivudska glumica tvrdida je Marilyn Manson prijetio da će silovati mog osmogodišnjeg sina

Glumica Evan Rachel Wood tvrdi da je njezin bivši Marilyn Manson, koji se suočava s optužbama za zlostavljanje, prijetio da će "silovati njezinog osmogodišnjeg sina Jacka", navodi se u sudskim dokumentima do kojih je došao The Daily Mail.

0

Ta tvrdnja iznesena u izjavi podnesenoj u aprilu u sklopu njene trenutne bitke za skrbništvo s bivšim suprugom Jamiejem Bellom.

Dokumenti navode da su navodne Mansonove prijetnje natjerale Evan Rachel (34) da pojača sigurnost u svom domu – uključujući postavljanje neprobojnih staklenih prozora, čeličnih vrata i ograde – te da se preseli iz Los Angelesa (gdje njezin bivši suprug još uvijek živi) u Nashville.

“Jako sam zabrinuta za sigurnost našeg djeteta kada je u Los Angelesu”, rekla je glumica Wood u izjavi, prenosi Daily Mail.

“Izuzetno se bojim zlostavljača”, kazala je misleći na Mansona s kojim je hodala od 2006. do 2010. godine.

“Pretrpjela sam teško, traumatično fizičko i emocionalno zlostavljanje od strane njega i bojim se da će tražiti odmazdu protiv mene za svjedočenje tako što će povrijediti mene, mog sina i članove moje obitelji”, kazala je Wood u izjavi.

Manson je trenutno pod istragom zbog tvrdnji o seksualnom zlostavljanju i trgovini ljudima nakon što ga je više od deset žena – uključujući Wood – optužilo za seksualni napad i fizičko zlostavljanje.

Exit mobile version