Horoskop otkriva: Evo kojim će znakovima 2022. biti najsretnija godina

Iako je to potpuno nova godina ispunjena beskrajnim mogućnostima, istina je da se stvari ne mijenjaju uvijek preko noći. Ako već osjećate teret da ubrzate svoje novogodišnje odluke, ne dozvolite da vas pritisak natjera da budete samokritični.

0

Možda se nadate da ćete napustiti dramu veze 2021. godine, još uvijek postoji toliko toga na čemu bi možda trebalo poraditi. Prvi mjesec 2022. pun je komplikacija, ali to je normalno. Ponekad morate poraditi na već postojećim problemima prije nego što zaista krenete naprijed.

Tokom 2022. godine Jupiter, planeta sreće, avanture i mudrosti, bit će u idealnoj poziciji. Godina počinje Jupiterom u empatičnim i maštovitim Ribama, što je ujedno i horoskopski znak njegove cijele vladavine. To će Jupiteru navodno dati sve što mu je potrebno da svijet učini ljepšim mjestom.

Ovan

Ovan ništa ne voli toliko kao dokazivanje sebe i svog potencijala. U 2022. godini Jupiter će mu dati mnoštvo prilika za dokazivanje, a to je tek početak. Međutim, pravo vrijeme za samopouzdanje Ovnova dolazi tek 2023. godine. Tako da, Ovnovi, počinje vaše razdoblje.

Rak

Rak će u 2022. doživjeti brojne nove avanture i iskustva, a sve zahvaljujući onom dijelu s Jupiterom u Ribama. Tokom 2022. godine Rakovi će doživjeti neki sasvim drugačiji svijet i život.

Škorpion

Za Škorpione će sve biti puno romantičnije, strastvenije i ljepše nego inače. Mnogi umjetnički nastrojeni Škorpioni u 2022. godini bi mogli doživjeti pravi kreativni preporod. Škorpioni, samo vam je nebo granica.

Ribe

Ribama bi ovo mogla biti najbolja godina u životu. Tokom 2021. godine Ribe su počele shvatati tajne svog srca i samo su čekale da se tu nešto aktivira. Sad se Jupiter ponovo udružuje s Ribama i ovom znaku šalje nevjerovatnu količinu ljubavi i sreće.

Reklama