HUMANITARNA AKCIJA: Zeničanin kupio Džekin dres za 10 hiljada KM

Mjesto za vašu reklamu

Mjesto za vašu reklamuspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Početna cijena iznosila je 150 KM, a na aukciji je pobijedio Ermin Bureković iz Zenice.

Sav prihod od aukcije ići će u humanitarne svrhe, tačnije u “fond Sportisti za život”, kojeg su protekle godine osnovali Edin Džeko i nekadašnji kapiten košarkaške selekcije BiH i predsjednik KSBiH Mirza Teletović. Iz tog fonda, za potrebe liječenja oboljelih bh građana, već je podijeljeno više od 90.000 BAM.

“Odlučio sam se učestvovati u ovoj humanitarnoj aukciji, kako bih uradio još jedno dobro djelo. Imam veliku želju da pomažem bolesnima i siromašnima u Bosni i Hercegovini, a u potpunosti vjerujem Udruženju Pomozi.ba, koja to radi na najtransparentniji mogući način. Uz to, nagrada je i dres Edina Džeke, koji će zauzeti posebno mjesto u mojoj firmi, jer je i on jedan veliki čovjek, koji često pomaže našem narodu”, kazao nam je Ermin Bureković.

Najveći konkurent za kupovinu dresa Intera sa potpisom Edina Džeke, bio Edis Husić, koji je nedavno, također u humanitarne svrhe, na aukciji kupio dres Smaila Prevljaka. Ovaj put, Bureković je bio uporniji i iz Udruženja Pomozi.ba mu se srdačno zahvaljujemo na ovom velikom humanom gestu.

- Advertisement -spot_img

Zadnje vijesti

- Advertisement -spot_img

Slično

- Advertisement -spot_img