Jelena Karleuša ima novu pjesmu: Premijera u AmiG Show-u

Jelena Karleuša poslije pet godina pojavit će se na Pinku!

Jelena će biti gošća u emisiji voditelja Ognjena Amidžića, nakon punih pet godina koliko se nije pojavljivala na Pink televiziji!

Tim povodom pozvali smo Ognjena koji nam je potvrdio da će Jelena nakon toliko vremena prvo pojavljivanje na Pinku imati kod njega u emisiji.

- Ne znam koliko je tačno godina prošlo... Ne znam koliko nije gostovala na Pinku, ali sada su se stekli uslovi da ponovo gostuje i biće u emisiji "AmiG Show", 25. decembra - kratko je rekao Ognjen, ne ulazeći u razloge zbog kojih Jelena nije sarađivala sa Pinkom.

- To je sad malo komplikovanija priča, ne tiče se mene baš - dodao je Amidžić.

Jelena će tog 25. decembra na Pinku premijerno otpjevati i novu pjesmu.

Ognjen Amidžić ugostiće Jelenu koja je poslednji put kod njega bila 2013. godine.

Podsjetimo, Jelena je nedavno prilikom boravka u Sarajevu za  medije potvrdila pisanje Telegrafa od početka oktobra, da se jeste pomirila sa Milicom i Željkom Mitrovićem.

- Mi smo našli zajednički jezik i lijepo smo porazgovarali Željko, ja i Milica Mitrović, i tu su se strasti smirile. Ajde da kažem da smo zakopali ratne sekire i da nema potrebe da bilo ko u 21. vijeku bude u demokratskoj državi zabranjen. Ja nikoga nisam ubila, tako da... - sa osmehom je rekla Jelena.

Dodaj komentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.