Jennifer Aniston otkrila što je rekla Angelini prije nego joj je uništila brak

Nikada nije bila tajna da Jennifer Aniston i Angelina Jolie već dugi niz godina nisu u dobrim odnosima, a svemu tome kumovao je ljubavni trokut u kojem su se našle. Naime, Aniston iza sebe ima dva propala braka, a prvi se put udala 2000. godine i to za glumačkog kolegu Brada Pitta.

Njihov je brak potrajao svega pet godina, a razlog rastave je upravo glumica Angelina Jolie u koju se Brad zaljubio tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smith". 

U razgovoru za Vanity Fair Jennifer je progovorila i o tom razdoblju u svom životu te je otkrila kako je Angelinu susrela samo jedan jedini put i to na parkiralištu na kojemu se snimala serija "Prijatelji" u kojoj je Jennifer imala jednu od glavnih uloga. No, ono što je rekla svojoj kolegici i budućoj ljubavnici svog supruga mnoge je rastužilo.

Naime, njihov susret dogodio se netom prije nego što je započelo snimanje filma "Gospodin i gospođa Smith" u kojemu su njezin tadašnji suprug Brad i Angelina imali glavne uloge. Jen je ispričala kako se zaustavila kada je vidjela Angelinu, predstavila joj se i rekla: "Brad je tako uzbuđen što može raditi s tobom. Nadam se da se dobro zabavljate."

Naravno, nije mogla ni slutiti što će se sve dogoditi u skorijoj budućnosti te da će je suprug ostaviti upravo zbog Angeline, prenosi Mirror.

Podsjetimo, Brad Pitt i Angelina Jolie su se vjenčali 2014. godine.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.