Nakon što su mediji objavili da će Jennifer Aniston usvojiti djevojčicu, njen PR sve demantovao

Jennifer Aniston (52) je vrhunac slave doživjela u seriji “Prijatelji”. Poslije dugogodišnje pauze ekipa će se ponovo okupiti i snimiti specijal epizodu, a fanovi jedva čekaju da ih ponovo vide na malim ekranima.

0

Izvor blizak glumici je za magazin “Closer” rekao da je Jennifer  tom prilikom obradovala svoje kolege viješću da će postati majka. Aniston je poslije dva razvoda odlučila usvojiti djevojčicu koju je upoznala u sirotištu “Casa Hogar Sion” u Meksiku.

Naime, slavna glumica je dugi niz godina finansijski pomagala sirotište i odlučila je da usvoji djevojčicu. Finalizacija usvajanja se očekuje u junu ove godine.

– Jen je bila uvjerena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi vijest da postaje majka. Ženski dio glumačke ekipe je znao, ali htjela je da iznenadi momke na snimanju – rekao je izvor.

– Provodili su skoro svaki budni sat zajedno tokom čitave jedne decenije, preživjeli su sve detalje života jedni drugih i podržavali se međusobno tokom svih teških vremena, uključujući i Courteneyinu borbu da postane majka i Jenniferin bolan razvod od Brada Pitta. Znajući koliko su oni oduvijek željeli ovo za Jennifer je učinilo saopštavanje vijesti još stresnijim za nju, ali je ipak željela da sa njima podijeli sretne trenutke i da proslave prekretnicu u njenom životu – dodao je izvor.

– Svi su bili presretni kada im je rekla novosti i dali su joj poneki roditeljski savjet, za koje je ona rekla da će ih rado prihvatiti – dodao je izvor.

Početkom 2011. godine, prije nego što se Jennifer udala za glumca Justina Turroa, pričalo se da planira da usvoji dijete iz sirotišta u Meksiku sa kojim je bila stalno u kontaktu i finansijski pomagala.

– Sud zna da glumica ne želi da pravi od ovoga veliki medijski događaj i želi da ovo bude njena lična i intimna odluka, ali je lijepu vijest podijelila sa svojim kolegama i prijateljima – zaključio je izvor.

Nakon što se proširila vijest da je Jennifer Aniston u procesu posvajanja djevojčice iz meksičkog sirotišta kojoj pomaže već godinama, njen je glasnogovornik tu vijest demantirao.

-Ta je priča izmišljotina i laž”, rekao je za E!

Slavna glumica je već u nekoliko navrata demantirala glasine o svojoj trudnoći i posvajanju djeteta, a 2016. godine rekla kako joj je dosta takvih lažnih vijesti i stalnih pitanja hoće li biti majka ili ne.

Reklama