Jennifer Anistone otkrila u kakvim je odnosima sa Brad Pittom

Tokom razgovora Jennifer Aniston s radijskim voditeljem Howardom Sternom, postavilo se i pitanje (misleći na Zoom razgovor s Bradom Pittom): ‘Nije li ti to bilo neugodno’?

0

Ona je odmah odgovorila: ‘Ne. Bilo je apsolutno zabavno. Znate, Brad i ja smo prijatelji koji često razgovaraju. Uopće nema nikakvih neobičnosti, osim onih iz perspektive ljudi koji su to gledali i koji žele od nas nešto više’.

Prema riječima anonimnog izvora za US Weekly, njihov odnos je uzajamno koristan.

– Oni su povremeni prijatelji s povlasticama, što je neka vrsta javne tajne među njihovim prijateljima – govori insajder, napominjući kako se to vjerovatno nikada ni neće javno potvrditi.

– Ali to nije nešto što bi bili spremni podijeliti. Osim toga, ne bi voljeli postaviti previše očekivanja jedan prema drugome – objasnio je izvor i istaknuo koliko im je bitno njihovo prijateljstvo koje ne žele ugroziti.

– Uvijek postoji mogućnost rasplamsane romanse, ali za sada je to javna tajna dviju vrlo privatnih i prilično sramežljivih osoba’- zaključuje.

Podsjetimo, da se između njih nešto događa fanovi su bili uvjereni ovog februara. Uvjereni su bili da konačno imaju dokaz da Jen i Brad ‘mute’, nakon mnogo lažnih vijesti o tome kako su obnovili vezu.

Nakon što je glumica tada objavila selfie na svom Instagram profilu, u pozadini fotografije mogao se uočiti muškarac kojem se ne vidi lice, ali koji je po svim drugim obilježjima jako sličan Bradu.

Reklama