Kreativni direktor modnog brenda Balmain nakon godinu dana progovorio o nesreći koja ga je unakazila

Kreativni direktor modnog brenda Balmain, Olivier Rousteing, godinu je dana šutio o nesreći koja ga je zadesila.

0

Sada je otkrio da je pretrpio opekline visokog stepena prije godinu dana kada je u njegovom domu u Parizu eksplodirala peć.

“Prije godinu dana! Napokon se osjećam spreman podijeliti sa svima ono što skrivam već dugo vremena. Prije godinu dana u mom je domu eksplodirala peć. Sljedećeg sam se jutra probudio u pariškoj bolnici. Sjajni liječnici su se u tom trenutku borili s hiljadama slučajeva koronavirusa, a uspjeli su se odlično pobrinuti i za mene. Nikada im neću moći dovoljno zahvaliti”, napisao je u opisu objave na Instagramu na kojoj je cijeli obavijen zavojima.

“Napravio sam sve što je u mojoj moći da sakrijem ovu priču, a ništa nisam spominjao ni bliskim prijateljima. Da budem iskren, nemam pojma zbog čega sam se toliko sramio onoga što mi se dogodilo. Vjerojatno zbog svoje opsjednutosti da sve mora biti savršeno”, napisao je.

Odmah su uslijedili komentari podrške, a među njima su se našle i Kim KardashianDonatella Versace te Kris Jenner.

“Volim te”, napisala je Kim. “Drago mi je da si sada dobro”, dodala je Donatella, dok mu je Kris poručila: “Toliko si jak i pozitivan i toliko sam ponosna na tebe.”

Reklama