Ljekari se bore za život srpske reality zvijezde Miljane Kulić: Operacija je trajala satima, završila je u komi

Roditelji 28-godišnje zvijezde srpskog reality showa Miljane Kulić, Siniša i Marija kroz suze su za časopis Informer ispričali da im je kćerka na intenzivnoj njezi te da su joj ljekari morali izvaditi slezenu.

0

– Za sve su krivi liječnici u Turskoj, koji su joj tokom operacije smanjenja želuca oštetili slezenu. Miljani je teško pozlilo i hitno je primljena u Hitni centar u Nišu. Doktori su nam rekli da joj je pukla slezena! Miljana je odmah operirana u subotu u Nišu gdje su joj izvadili slezenu. Izgubila je dvije i po litre krvi, operacija je trajala satima, kaže Siniša, dodajući da njegovu kćerku čeka još jedna komplikacija.

– Došlo je do zgrušavanja krvi i stvaranja tromba. Liječnici joj daju ‘fraxiparin‘ za razbijanje krvnih ugrušaka, što može biti opasno po život. Nakon operacije stavljena je u umjetnu komu iz koje se probudila u nedjelju ujutro. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije pri svijesti, govori njen otac, prenosi Alo.

– Samo želim da moje dijete bude dobro pa ćemo o svemu razgovarati. Stalno sam na telefonu s ljekarima. Izvadili su joj slezenu, obilno je krvarila, puno krvnih ugrušaka. Bila je na rubu sepse. Od prekjučer ne spavamo jer je životno ugrožena. Nadamo se da će se izvući, rekla je njezina majka za časopis Informer.

Na pitanje hoće li tužiti kliniku u Turskoj gdje je Miljana smanjila želudac odgovara kako još ne razmišljaju o tome.

Nakon smanjenja želuca, Kulić je za Informer rekla da se osjeća dobro te se pohvalila da je već smršavila.

– Nakon operacije sam smršavila 13 kilograma u samo sedam dana. Kada počne ‘Zadruga 6‘, imat ću 75 kilograma i izgledat ću puno bolje, rekla je prije nekoliko dana.

Trebala je gostovati u jednoj tv emisiji, ali joj je prije početka emisije pozlilo tako da je bila otkazana. Iz istoga razloga nije mogla biti održana proslava rođendana njena sina Željka.

– Bila sam bolesna i nisam mogla ići na rođendan moga Željka. Jako sam bolesna, ne mogu ništa jesti, bila sam slaba i nisam mogla ići tamo da me ljudi ovakvog gledaju, rekla je Kulić tada.

Miljana je, inače, sudjelovala u svih pet sezona ‘Zadruge‘, a nakratko je napustila show zbog trudnoće. Ipak, producenti su joj dopustili da se vrati, a njezina je beba bila u posebnoj prostoriji showa.

Reklama