Majka autističnog dječaka: Kako Ronaldo može spavati?

CRISTIANO RONALDO je u aprilu nakon utakmice s Evertonom na Goodison Parku iz ruke izbio mobitel autističnog dječaka Jacoba Kellyja, koji je snimao nogometaše prilikom izlaska s terena.

0

Njegova majka Sarah dala je novu izjavu za Mirror. “Nadajmo se da će konačno dobiti pravu kaznu. Ne može se izvući s tim. Njegovo ponašanje je nedopustivo.

Ljudi me proganjaju, govore da opet povlačim tu temu. S time se trebalo pozabaviti prije šest mjeseci. Moj sin svaki dan priča o tome što mu se dogodilo. Još mu uvijek nije vraćen mobitel”, rekla je Sarah Kelly o slučaju svojeg 14-godišnjeg sina nakon prošlosezonske utakmice u kojoj je Everton s 1:0 pobijedio Manchester United.

Mirror piše kako je policija platila popravak mobitela.

“Ronaldo je to trebao platiti, on je kriv za sve ovo. Zbunjuje me što može napasti dijete i nastaviti normalno živjeti. Kako može noću spavati, a zna što je napravio mladom obožavatelju?” pita se Kelly.

Engleski nogometni savez u petak je priopćio da je Ronaldo optužen za kršenje pravila koje se odnosi na “nedolično i/ili nasilno” ponašanje. Majka tvrdi da je pokrenuti postupak pokrenuo nove napade na nju i njezina sina nakon što su proživjeli “šest mjeseci pakla” Ronaldovih navijača.

Ispričala je kako joj je policija rekla da je Ronaldo platio 200 funti kazne te istaknula da ona i Jacob nisu dobili iskrenu ispriku portugalske zvijezde.

“Ponudio je da se nađemo i rekao da mu je žao, ali misli kako nije učinio ništa loše. To nije isprika, to je uvreda”, smatra Sarah Kelly.

Reklama