Naslovnica Blic TV Majka snimila direktoricu škole kako joj tuče kćerku

Majka snimila direktoricu škole kako joj tuče kćerku

Melissa Carter, direktorica osnovne škole na Floridi, snimljena je kako u svom uredu drvenom daskom udara 6-godišnju djevojčicu, prenosi New York Post.

0

Na videu koji je snimila majka djevojčice, jasno se vidi kako Carter savija djevojčicu i udara je nekoliko puta.

Direktorica je kaznila djevojčicu jer je navodno prouzročila štetu na računalu. Njezina majka je tog dana došla u školu kako bi podmirila štetu, a prizor koji je zatekla u uredu ravnateljice šokirao ju je.

Odlučila je sve snimiti kako bi joj nadležni vjerovali i sankcionirali direktoricu.

– Niko mi ne bi vjerovao da nisam sve snimila. Žrtvovala sam svoju kćer kako bi ostali roditelji shvatili što se događa u školi koju pohađaju njihova djeca – rekla je majka kažnjene djevojčice.

Cijeli slučaj zgrozio je roditelje i djelatnike škole.

– Nikad nisam udarila svoju djevojčicu. Ovo je nedopustivo, ne mogu vjerovati da se takvo što može dogoditi – rekla je majka 6-godišnje djevojčice.

Policija Clewistona i Odjela za djecu i obitelji potvrdili su da istražuju incident i da je direktorica trenutno pod istragom. 

Odvjetnik Bret Provinsky koji radi s imigrantima i koji je zadužen za slučaj djevojčice, kazao je kako bi ovo moglo ostaviti trajne posljedice na psihičko stanje djeteta.

– Direktorica je pod istragom i sigurno će biti kažnjena za učinjeno. Škola ne dopušta nikakav oblik kažnjavanja i ovo što se dogodilo nedopustivo je. Djevojčica je bila prestravljena te se osjećala ranjivom – kazao je odvjetnik.

Exit mobile version