Mama pokazala ogromne bebe blizanke pa šokirala javnost

Alexis LaRue (22) postala je viralna zvijezda nakon što je snimila video sa svojim sedmomjesečnim blizankinjama, a svi su ostali zapanjeni njihovom veličinom.

0

Nakon objave videa mnogi su je optužili da prekomjerno hrani djevojčice i morala je podijeliti video u kojem ih važe da bi dokazala njihovu veličinu.

Alexis inače dolazi iz Minneapolisa u Americi, a prije trudnoće je imala je 49 kila i bila je visoka 161 cm. No, u 38 sedmica trudnoće je dobila dosta na težini te je tada imala 82 kile. Rodila je djevojčice u martu, prva je stigla Camila u 9:52 i težila je 2,89 kile, a samo minutu kasnije i Elena s 2,9 kila.

Sada, u dobi od sedam mjeseci, blizanke su utrostručile svoju porodnu težinu i sada svaka ima čak 9,5 kilograma.

– Čini se da one zaista uživaju u isprobavanju nove hrane. Kad god nešto jedem, uvijek me gledaju kao da čekaju da im dam nešto – rekla je Alexis. Alexis je imala 21 godinu kada je saznala da je trudna sa zaručnikom Leom Mejijom (23) i bila je presretna.

– Kod blizanaca je sasvim normalno očekivati da ​​bebe budu manje. Već sam kupila odjeću u veličini za blizance, jer sam mislila da će biti jako male. Međutim, zajedno su težile oko 5,9 kilograma i od tada rastu vrlo brzo – ispričala je mama.

Camila i Elena svakih nekoliko sati jedu 177 mililitara dječje formule i tek su nedavno počele prelaziti na čvrstu hranu. Tata Leo je visok 180 cm, pa je činjenica da su blizankinje u nešto više od pola godine narasle na 73 cm iznenadila obitelj.

– Čini mi se da im često moram kupovati novu odjeću jer stvarno vrlo brzo rastu. Sa sedam mjeseci mogu nositi odjeću namijenjenu za djecu od 12 do 18 mjeseci – rekla je Alexis. 

Čim su se blizanci rodili, Alexis je s njima počela snimati video zapise za svoj TikTok profil, @themejiafamily_ kada joj je dosadno kod kuće. No, nije ni zamišljala kakvu pažnju će njeni videozapisi privući.

– Smiješno mi je sve to jer kad sam objavila video s djevojčicama, nisam razmišljala puno o tome. Zapravo nisam ni razmišljala o tome da su moje bebe toliko velike dok nisam počela čitati sve komentare – rekla je mama.

@themejiafamily_

No babies were harmed in the making of this video 🥰🥰

♬ Linda And Heather Theme Song – nooneinparticular

Komentari začuđenih gledatelja glase otprilike ovako: ‘Pa to su osmogodišnjakinje’ ili ‘Da stoje jedna na drugoj bile bi veće od vas’.

Dolaze i neke optužbe da Alexis uređuje videozapise ili koristi filter kako bi djevojčice izgledale veće, ali kaže da to nije istina.

– Mogu reći, ugao nekih videozapisa pomalo preuveliča njihovu veličinu. Zapravo sam ne tako davno objavila video u kojem mjerim bebe kako bi ljudi stekli uvid u to koliko su zapravo velike. Dobivam i puno optužbi da ih pretjerano hranim, međutim, one jednostavno samo vrlo brzo rastu – objasnila je.

– Voljela bih da svi znaju jednu stvar, a to je da su sve bebe različite. Sve rastu različitim tempom, a ove moje jednostavno rastu vrlo brzo. Zdrave su i sretne. Zato se potrudite uvijek biti ljubazni – zaključila je Alexis, piše Mirror.

Reklama