Milica Pavlović kupila stan od 320.000 eura

Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja isplatila su se Milici Pavlović, koja je nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da se skući i kupi luksuznu nekretninu u kojoj će od sada živjeti. 

Naime, po savjetu prijatelja, Milica Pavlović je kupila stan koji ima 90 kvadrata u naselju u kojem kvadrat košta 3.000 eura. Sav novac koji je uštedjela i zaradila od albuma “Zauvek” uložila je u luksuznu nekretninu, piše Blic.rs. 

- Milica je oduvijek željela da ima svoj stan, ali je svoje snove željela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vrijeme da razmišlja i o krovu nad glavom. Mnogi su smatrali da je to trebalo i ranije da uradi, ali eto nije se ukazala prilika. Kako je prije nego što je postala zvezda Granda živjela u blizini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i dijelila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj - kaže izvor Blica. 

- Po savjetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom luksuznom prijestoničkom naselju, gdje kvadrat košta 3.000 eura. U istom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je prije svega bitna sigurnost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost - dodaje izvor.

Nakon razgovora koje je obavila, Milica je odlučila da kupi prostrani stan.

- Njenoj sreći nema kraja. Odlučila je da svu ušteđevinu uloži u dom i zbog toga ne žali ni dinara. Osim što samo stan, prostom računicom košta 270.000 eura, ona je u dizajn enterijera uložila još 50.000 eura, tako da je sve ukupno košta 320.000 eura. Na sedmičnom nivou sastaje se sa dizajnerkom enterijera, sa kojom planira bukvalno svaki detalj u stanu - završava izvor.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.