MINISTAR VULIN SAOPŠTIO ŠOKANTNA SAZNANJA O GRUPI VELJE NEVOLJE: Evo šta je nađeno u mašini za mljevenje mesa iz Ritopeka

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da su nakon obavljenih vještačenja pripadnici MUP-a i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mljevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNК uzoraka različitih žrtava.

0

– Nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvjetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNК različitih žrtava ovog klana – istakao je ministar Vulin.

Ritopek, veštačenje

Prema njegovim ijrečima, ova „ubilačka grupa“ ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Sumnja se da je kriminalna organizacija odgovorna za najmanje tri ubistva, brojne otmice, trgovinu drogom, pranje novca i nezakonito posjedovanje oružja.

Pogledajte video kojeg je zabilježila Nova.rs. 

Reklama