Mnogi se zgražaju kada vide kako šeće djecu, ali ne misli odustati

Ima trenutaka kada Jordanu Driskellu, 31-godišnjaku iz Kentuckyja, životne situacije s petorkama uopće nisu zabavne.

0

Prikazao je Driskell na društvenim mrežama kako svoje mališane gdjekad vodi u šetnje na povodcima, što je izazvalo rasprave i podjele oko toga je li to što čini ispravno.

Okomili su se na njega brojni, poručili mu da djecu tretira poput životinja, ali odvratio je Driskell kritičarima da im je lako pametovati iza mobitela i da ne bi trebali suditi dok “ne prođu milju u njegovim cipelama”.

“Klinci su, znatiželjni su. U stanju su u bilo kojem trenutku zbrisati. Supruga Brianna i ja povodac koristimo radi duševnog mira. Omogućava nam da izađemo iz kuće i radimo zabavne stvari kao obitelj bez stresa”, pojasnio je u razgovoru za portal Today.

Rješenje s povodcem svojedobno su doveli u pitanje i pojedini pedijatri, ali čini se da će Zoey, Dakota, Hollyn, Asher i Gavin (pet im je godina) svejedno još neko vrijeme ostati pod takvom vrstom nazdora.

“Ma ko su ovi ljudi koji tako olako sude i napadaju? Pa ja jedva držim oči na jednom djetetu; Da vidim pametnjakoviće kako bi oni prelazili ceste s petoro zaigranih klinaca koji ne razumiju opasnost”

“Bravo, tata! Selo neka laje, ali najvažnije je da su tvoja djeca sigurna; Majka sam male trkačice. I naučila sam da je sigurnost mog djeteta dragocjenija od bilo čije riječi”, poručili su Driskellu oni koji su zauzeli stav da čini pametnu stvar.

Reklama