Na pomolu spektakularan povratak Neymara u Barcelonu

Brazilac Neymar pokajao se zbog odlaska iz Barcelone i već pet puta je zvao u klub i tražio da ga pokušaju vratiti na Camp Nou, piše španski El Mundo.

Brazilac je 2017. godine napustio Barcelonu i u najskupljem transferu svih vremena pojačao je PSG, a transfer je iznosio 222 miliona eura. 

Prema pisanju El Munda, glavnu riječ u novom transferu Neymara opet ima njegov otac koji je razgovarao direktno s prvim čovjekom kluba Joseom Marijom Bartomeuom, a navodno je poručio kako je njegov sin razočaran i tužan zbog odlaska. 

Prve informacije govore da je Neymar razočaran što PSG nema do kraja razvijen sportski projekt, a ukoliko i ove sezone ne uspiju osvojiti Ligu prvaka, to bi moglo značiti i odlazak Neymara na kraju sezone.

Sada kada su Neymarove želje potpuno jasne, čeka se odluka Barcelone. Činjenica je da je Brazilac šokirao sve u klubu 2017. godine kada je odlučio otići, a tada se sve više pisalo o tome kako Neymar želi izaći iz Messijeve sjene. No, dvije godine poslije, opet bi se mogao vratiti u Barcelonu i zaigrati u bivšem klubu.

Dodaj komentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.