Nađeni DNK tragovi ubice i ubijenog Gorana Đokića na hrpi para i platnenoj vreći iskopanoj iz dvorišta

Na hrpi novca i platnenoj vreći koji su iskopani u dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, koji je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a potom brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca, forenzičkom analizom utvrđeni su DNK tragovi ubice i ubijenog Gorana Đokića.

0

To bi mogao da bude ključni materijalni dokaz u istrazi ovog nezapamćenog zločina. Postojanje DNK dokaza ubice i žrtve na novcu praktično povezuje ubicu sa parama i dokazuje da je motiv ubistva bio pohlepa.

Kako prenosi portal Blic, policija je prekopavanjem dvorišta pronašla skriveni novac u vrijednosti od 43.000 eura, za koje se sumnja da je dio sume koji je kobne večeri otet od Đokića.

Policija osnovano vjeruje da je novac na tom mjestu zakopao upravo Goran Džonić u pokušaju da sinu smjesti krivicu za nezamapćeni zločin!

Uhapšeni Goran Džonić je inače policajcima tvrdio da on nije ubica i da su zločin počinila njegova dva sina. Međutim, oba sina, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf.

Nakon izjave koju je dao Goran Džonić, osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, uhapšena su četvorica muškaraca iz Niša koje je on označio kao saizvršioce, javljaju srbijanski mediji.

Dvojica od privedenih su braća Konstantin i Kostadin Milošević koji su u selu Moravac poznatiji kao Jojke, treći muškarac je Marko Momčilović iz Žitkovca, bivši pripadnik MUP-a iz Beograda koji je bio u zatvoru zbog razbojništva nakon čega mu je oduzeta licenca, a četvrti je D.M. iz Ozrena.

Kako se sumnja, oni su iskoristili Gorana Džonića jer je bio blizak sa porodicom Đokić, tako što su mu prijetili i ucjenjivali ga.

Podsjetimo, Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoje rođake – porodicu Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Reklama