Nakon samo 11 mjeseci rada Meghan i Harryja iznenada napustila najbliža saradnica

Nakon je od godinu dana rada, tačnije 11 mjeseci, žena koja je u SAD-u bila desna ruka Meghan Markle i princa Harryja dala je otkaz.

0

Catherine St Laurent za Meghan i Harryja je došla raditi iz Zaklade Billa i Melinde Gates te preuzela ulogu šefice osoblja i izvršne direktorice Archewella, njihove nove neprofitne organizacije. 

Par ju je nazvao “nevjerojatnim doprinosom” kad su najavili njezino imenovanje. “Uzbuđeni smo što je imamo u našem timu”, dodali su u aprilu prošle godine. 

No jučer se pokazalo da je majka dvoje djece rođena u Kanadi neočekivano napustila svoje radno mjesto.

Ona odluku nije htjela komentirati, ali prema New York Postu, već je podnijela ostavku. I dalje će surađivati ​​s Archewellom u ulozi savjetnice, a Daily Mail piše da St Laurent pokreće vlastitu kompaniju koja će surađivati s Archewellom u nekim segmentima. 

Na mjestu izvršnog direktora Archewella zamijenit će je James Holt koji je dosad bio zadužen za odnose s javnošću para u Velikoj Britaniji. 

Izvještaji sugeriraju da ga zasad ne planiraju zamijeniti, što znači da će vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ostati bez službenog predstavništva u Britaniji. 

Reklama