Nikola Kojo se oglasio nakon morbidne laži da je umro: Ova stresna, tabloidna država mojoj djeci skraćuje život

Legendarni glumac Nikola Kojo i njegova porodica jedni su od posljednjih u nizu žrtava neoprostivih grešaka ili, još gore, neslanih šala.

0

Naime, pojedini srbijanski mediji objavili su da je Kojo preminuo, a, da stvar bude još gora, i njegovoj djeci u školi je javljeno da im oca više nema.

Kojo, koji inače preza od medija i rijetko se oglašava u javnosti, još rjeđe daje intervjue, na ovo nije prešutio te je jučer na Instagramu podijelio prvenstveno fotografiju svoga pokojnog oca, a potom i printscreen morbidne objave u kojoj piše da je Kojo preminuo.

– Htjedoh prije godinu dana da objavim da si se preselio i da ćeš mi nedostajati zauvijek. Da ti zahvalim za sve dobro i lijepo što sam od tebe naučio i naslijedio. Nisam to uradio zbog slike koja slijedi iza tvoje. Nisam zbog: “Tuga u porodici xy”, zbog “Nevjerica”, i zbog ostalih gadosti kojih se ne stide i za koje ih niko nikad neće kazniti… (sada to rade javnim ličnostima i kada im umre akvarijumska ribica).

I ti si mrzio ovu senzacionalističku stoku i puno puta su i tebe uznemirili zarad nešto klikova i malo boljeg tiraža.

Danas mojoj djeci u školi javljaju da im je tata preminuo. Danas njima skraćuje život ova stresna, tabloidna država, napravljena kao takva da prikrije mafijašenje neviđenih razmjera.

Sada moram da ti kažem (i da stoci dam naslov), da si bio najdivniji i najnježniji otac, da tuga ne prolazi i da ću te voljeti zauvijek, jer tako je to sa pravim ljubavima i pravim očevima.

Tvoj sin Nikola – napisao je Kojo.

Reklama