Novinarka otkrila nevjerovatne detalje o odnosu francuskog predsjednika i njegove 25 godina starije supruge

Najnovija biografija francuskog predsjednika Emmanuela Macrona daje potpuno novi uvod u njegov odnos sa suprugom Brigitte, piše Daily Mail..

0

Njih je u stopu godinu i po pratila francuska novinarka Gaël Tchakaloff koja je napisala biografiju “As Long as We’re Together”. Knjiga koja službeno nije autorizirana s njihove strane, ali sadrži izjave 68-godišnje Brigitte, kao i 43-godišnjeg predsjednika portretira ih kao par koji sve radi zajedno i boji se činiti bilo što bez znanja onog drugog.

Novinarka tvrdi da je bila “fascinirana” ljubavnom pričom Macronovih. Također piše da francuski predsjednik zove svoju suprugu svakih sat i po te da je ona njegova osoba od najvećeg povjerenja. Anonimni izvori bliski predsjedničkom paru također su progovorili o njihovoj snažnoj vezi te otkrili da je Brigitte isključivo posvećena suprugovu uspjehu.

Čak je i predsjednikova majka Francoise Nogues autorici ekskluzivno otkrila sve detalje bliskog odnosa sa snahom.

Sve to se očito isprva nije svidjelo predsjedniku jer Gaël tvrdi da se našla na crnoj listi njegova tima, i to nakon što je objavila namjeru da napiše knjigu. No, za nju se zauzela sama Brigitte zbog koje je dobila dopuštenje da prati nju i Emmanuela kamo god išli.

“Pričaju kada i koliko mogu, danju i noću. Njezin se ured nalazi u ženskom krilu prizemlja Elizejske palače, a njegov je na prvom katu pa se često viđaju”, objasnila je Gaël, čija će knjiga sigurno postati hit u rekordnom vremenu.

Reklama