O nama

BLICNEWS.BA – Najbolji internet medij u BiH
 

Blic News online magazin osnovan je u novembru 2014. godine sa ciljem da na jedan drugačiji način predstavi dobre priče iz Bosne i Hercegovine, regije i cijeloga svijeta. Prije svega donosimo tačne i provjerene vijesti, pišemo o aktuelnim temama poštujući sve postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Online magazin se bori protiv klišeiziranih priča i društvenih predrasuda, te afirmira pozitivne vrijednosti i ličnosti našeg društva. Sadržaj magazina je raznovrstan, a dnevno se objavi više stotina vijesti u različitim rubrikama. Sve važnije informacije objavljujemo i preko Facebooka i Twittera, Jedan od rijetkih online magazina u Bosni i Hercegovini iza kojeg ne stoji nijedna politička partija, nevladina organizacija ili marketinška agencija, što sadržaje našeg magazina čini izuzetno privlačnim svim našim čitateljima.

Za ovo kratko vrijeme smo organizirali dva izbora za MISS FOTOGENIČNOSTI BiH i IZBOR LIČNOSTI GODINE 2015, koji su privukli veliku pažnju, a uporedo sa ovim u budućnosti pripremamo i nove projekte. Otvoreni smo za sve generacije, kod nas nema tabu tema, trudimo se biti drugačiji od drugih, a sve u korist naših čitalaca. Naravno, i dalje ćemo kontinuirano raditi na razvoju i unapređenju naših sadržaja, što će korisnici, sigurni smo, znati prepoznati.