Objavljen video u kojem Deppova bivša supruga objašnjava kako ju je tukao

Snimak potresnog svjedočenja američke glumice Amber Heard tokom kojeg je iznosila detalje svog mučnog odnosa s Johnnyjem Deppom osvanuo je u nedjelju u Daily Mailu.

U fokusu Heardinog svjedočenja bio je posljednji fizički obračun između nje i Deppa u maju 2016. godine. Upravo nakon tog incidenta odlučila je razvesti se od njega.

Njeno svjedočenje datira iz avgusta iste godine kada se u društvu svog i Deppovog advokata prisjetila mučnih detalja tog incidenta u sklopu brakorazvodne parnice. U videu objašnjava da ju je Depp vukao za kosu i pogodio telefonom u lice. Kaže kako je na telefonskoj vezi bila prijateljica koja je i alarmirala hitne službe.

a

Kad je stigla policija, Heard je odbila dati izjavu jer, kaže, nije željela da incident dođe u medije.

“Sve čega se sjećam jesu psovke koje je sasuo mojoj prijateljici Io Tillett Wright dodajući kako me sada može imati. Zatim je zamahnuo mobitelom i bacio ga što je jače mogao u moje lice. Rekla sam: Pogodio si me. John, pogodio si me. Dušo, pogodio si me u oko”, pričala je vidno potresena glumica.

“Počela sam plakati i on mi je prišao… Zgrabio me za glavu, rukom primio moju kosu i rekao: Pogodio sam te u oko, ha? Daj da vidim gdje sam te pogodio. Šta ako te povučem za kosu? Teško je to opisati, ali tada kao da me povlačio s jedne strane na drugu držeći me za kosu”, govorila je i gestikulirala Heard.

Depp je, kako tvrdi Heard, nastavio ludovati i vikati pa njoj nije bilo druge nego iz sveg glasa tražiti pomoć nadajući se da je njena prijateljica još uvijek na liniji te da će zvati policiju.

Nekoliko trenutaka poslije u stan u kojem se odvijala drama ušla je prijateljica Rocky, koja je imala svoj ključ, a nakon nje i jedan od Deppovih tjelohranitelja nakon čega je glumac napokon prestao maltretirati suprugu.

Heard je potom otišla u susjedni stan kod prijatelja i nazvala advokata kako bi zatražila savjet što joj je činiti.

Inače, Depp tuži svoju bivšu suprugu za 50 miliona dolara, tvrdeći da ga je klevetala pisanjem o zlostavljanju, a ova snimka je tek jedan od brojnih dokumenata podnesenih u tom slučaju.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.