Otac koji je nasmrt pretukao bebu u Vršcu priznao zločin: NERVIRAO GA PLAČ

Otac T. M. koji je nasmrt pretukao bebu u Vršcu, priznao je zločin je, a kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju je izneo odbranu.

0

–  Na saslušanju je detaljno izneo odbranu. Pričao je kako je dva dana tukao dijete jer ga je nervirao plač – ispričao je za Kurir dobro obaviješten izvor.

Da je T. M. priznao zločin potvrdio je i tužilac iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Podsjetimo, dvoipomjesečni dječak iz Vršca preminuo je na Institutu za majku i dijete u Beogradu, gde se borio za život od kraja juna, nakon što ga je otac T. M. zlostavljao i brutalno pretukao. Dijete je sa majkom primljeno u bolnicu 25. juna sa teškim povredama glave, a otac se već dan kasnije zbog nasilja u porodici našao u pritvoru.

Obdukcija tijela bebe koju je pretukao otac T.M., nakon čega je preminula u bolnici, pokazala je da je dijete preminulo od oštećenja važnih moždanih centara, javljaju beogradski mediji.

Ovo je nastavak serije nasilja nad decom u Srbiji. Podsjetimo, Ferdi Jašari iz Zemuna, koji je nasmrt pretukao petomjesečnu kćerkicu, koja je preminula u bolnici, takođe samo zato što je plakala, nedavno je osuđen na 14 godina zatvora.

Reklama