Otac prebio sina maturanta u dvorištu osnovne škole: Bacio ga na pod i šutirao

Stravičan incident dogodio se u dvorištu jedne osnovne škole koja se nalazi u okolini Prokuplja.

0

Kako piše Kurir.rs, otac jednog dječaka prišao je grupi maturanata i svog sina izvukao iz gužve, nakon čega ga je oborio na beton i počeo krvnički da ga šutira. Ostala djeca su šokirano gledala šta se dešava i niko od osnovaca nije smio da reaguje i spriječi nasilje.

U pitanju je bila proslava kraja školske godine, a jedan izrevoltirani otac odlučio je da dječje slavlje prekine i beijs prema svom sinu iskali pred punim dvorištem djece.

Goran Ilić, direktor škole „Vuk Karadžić“ u Doljevcu, potvrdio je za Nova.rs da je osumnjičeni uhapšen i ispričao do detalja kako je do incidenta došlo.

– U ponedeljak su učenici organizovali proslavu i trubače na igralištu i pomenuti učenik, inače đak sedmog razreda, pridružio im se, pošto se družio sa nekim osmacima. Otac je saznao da mu je sin sa osmacima i to mu se nije dopalo, pa je došao, izvukao ga iz gužve, oborio i udarao – kaže Ilić i dodaje da je sve trajalo nekoliko sekundi, nakon čega su se profesorice umiješale i spriječile incident.

Direktor škole navodi i da je o cijelom slučaju obavijestio Centar za socijalni rad, policiju i školsku upravu. Ističe i da je ovo prvi put da se tako nešto dogodilo.

– Dosad se ništa slično nije desilo. Otac dječaka je privrednik, riječ je o dobroj porodici, svi smo iznenađeni. Ima i kćerku, koja je također bila naš učenik, dok mu je supruga svojevremeno bila u savjetu roditelja. Na sreću, dječak je dobro, jučer je bio u školi, razgovorali smo, najbitnije je da je on u dobrom stanju – kaže Ilić i dodaje da će policija da utvrdi sve okolnosti.

Reklama