Ove blizanke dijele sve, pa i dečka: Objasnile kako sve funkcionira

Anna i Lucy jednojajčane blizanke iz Pertha u Australiji, gostovat će u američkom reality showu 'Extreme Sisters' nakon što godinama pune novinske stupce svojim ekstremnim načinom života.

0

One imaju zajedničkog dečka Bena kojeg nesebično dijele već devet godina. Zajedno žive, spavaju, vode ljubav… a planiraju i dobiti djecu s njime. Za sebe govore da su one zapravo jedna osoba.

– Spremni smo otvoreno predstaviti svoju ljubavnu priču. Želimo biti vrlo iskrene u showu. Mislim da ne postoji niko ekstremniji od nas – rekla je Lucy.

Blizanke su u vezi sa svojim dečkom mehaničarom od 2012. godine i žele se vjenčati, ali poligamija je prema australskom zakonu iz 1961. zabranjena.

Njih troje žive zajedno kod majke od sestara. Dijele ogroman krevet zajedno, a Ben obvezno spava u sredini. Sestre svaki dan jedu jednake obroke i jako paze da pojedu istu količinu. Rade iste treninge. Kažu da ljubomore nema kad je Ben u pitanju.

– U našoj vezi nema ljubomore. Ako Ben poljubi Annu poljubit će i mene – rekla je Lucy.

– On nas prihvaća takvima kakve jesmo. Ne smeta mu što se jednako oblačimo i što smo stalno zajedno, ne osuđuje nas. Ben od nas dobiva duplu dozu ljubavi, dvostruko više pažnje – nadovezala se Anna.

Sestre su se prvi put pojavile u javnosti i postale slavne nakon što su potrošile 250.000 dolara na estetske zahvate koji su im osigurali da budu što identičnije jedna drugoj. U 20-im godinama su stavile filere u usne, implantate u dojke, tetovirale obrve i rub usana, prošle tretman mikroiglicama koji reducira bore i ožiljke na koži. Priuštile su si i ekstenzije na kosi i obrvama, laserske tretmane…

Nakon nekog vremena su shvatile da su pretjerale pa su odlučile ukloniti tetovaže s obrva i usana te pustiti da se punila u usnama razgrade.

Ovaj put je on taj koji je inicirao pojavljivanje u javnosti jer je želio otkriti svoju stranu cijele priče.

– Ben je želio da napravimo ovaj show. Ljudi žele čuti njegov glas, kako on gleda na našu vezu i kako je živjeti s dvije djevojke – dodala je Lusy.

Reklama