Ovo su najpopularnije fotografije na Instagramu u 2021. godini

Mjesto za vašu reklamu

Mjesto za vašu reklamuspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Prošla godina za neke je bila puna uspjeha, sreće i radosnih vijesti, pa tako i za vlasnike najpopularnije fotografije na Instagramu.

Uz više od 32 miliona lajkova, najpopularnija fotografija na Instagramu u 2021. godini je ona koju je objavio Cristiano Ronaldo sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez, kada su saopštili da će postati roditelji blizanaca.

Iako je objavljena u oktobru, što je pred sami kraj godine, nije joj trebalo dugo da obori sve rekorde po lajkovima, ali i komentarima njihovih presretnih obožavatelja.

“Presretni smo što možemo objaviti da čekamo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva čekamo da vas upoznamo”, napisao je slavni nogometaš uz fotografiju ultrazvuka.

Ronalda inače prati više od 382 miliona ljudi, a na ovu objavu dobio je više od pola miliona komentara.

Nakon Ronalda i Georgine druga najpopularnija fotografija nalazi se na profilu pjevačice Ariane Grande, a riječ je o njenom vjenčanju s Daltonom Gomezom.

Prizor njenog najsretnijeg dana prikupio je više od 26 miliona lajkova, a čestitke se nisu prestale nizati.

Zatim slijedi Kylie Jenner, koja je obznanila da čeka drugo dijete sa svojim dečkom Travisom Scottom, a čiji je video lajkalo više od 24 miliona ljudi.

Na četvrtom mjestu je Billie Eilish, čiju je novu frizuru u martu prošle godine lajkalo više od 23 miliona pratitelja.

Billie je zauzela i šesto mjesto, dok je nekoliko mjesta (peto, sedmo i osmo) držao Messi svojim objavama, naročito prvom koju je objavio nakon potpisivanja za francuski nogometni klub PSG.

Na devetom mjestu našla se objava Iron Shore Mermaid kako iznenađuje dijete u zoo centru gdje radi.

Jedna od popularnijih objava iz 2021. godine je i ona na kojoj je Tom Holland potvrdio šuškanja da je u vezi sa Zendayom.

- Advertisement -spot_img

Zadnje vijesti

- Advertisement -spot_img

Slično

- Advertisement -spot_img