Ovo su poznati parovi koji nisu vodili ljubav sve do prve bračne noći

Možda je ideja "čuvanja" za prvu bračnu noć davno zastarjela, ali nekim parovima se sviđa.

0

Čak i nekim koji su u showbiz priči.

Adriana Lima i Marko Jarić

“Seks je za brak”, izjavila je prelijepa Adrijana Lima u razgovoru za GQ 2006. godine i pojasnila da njeni momci moraju da poštuju tu odluku.

“Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele”, dodala je slavna Brazilka.

U to vrijeme bila je sa srbijanskim košarkašem Markom Jarićem, za kojeg se i udala 2009. godine. Danas nisu zajedno, ali su u dobrim odnosima kao roditelji dvije ćerke, Valentine i Siene.

Ciara i Russell Wilson

Američka pjevačica Ciara i fudbaler Russell Wilson zavjetovali su se na celibat svega nekoliko mjeseci nakon što su započeli vezu.

Kada se fokusiraš na prijateljstvo, stvarno mislim da imaš priliku da izgradiš snažne temelje za kvalitetnu vezu”, otkrila je Ciara.

Pred oltar su stali u julu 2016. godine, a Ciara je rodila njihovu prvu kćerku Sienu krajem aprila 2017. godine.

Jessica Simpson i Nick Lachey

“Nevinost može da bude cool i seksi”, izjavila je američka pjevačica i glumica Jessica Simpson za magazin People 2000. godine.

Nick Lachey and Jessica Simpson

U to vrijeme zabavljala se s pjevačem i voditeljem Nickom Lachey, koji je priznao da nije uvijek lako, ali da poštuje njenu odluku da čekaju do prve bračne noći.

Jessica i Nick su se vjenčali 2002. godine, a uprkos velikoj ljubavi četiri godine kasnije pokrenuli su brakorazvodnu parnicu.

Miranda Kerr i Even Spiegel

Australijska manekenka i osnivač Snapchata dogovorili su se da neće imati seksualne odnose sve do braka. “Ivan je vrlo tradicionalan muškarac. Ne smijemo, čekamo”, rekla je Miranda Kerr za The London Times.

Ipak, nedugo nakon što su izrekli sudbonosno “da” u maju 2017. godine, par je objavio kako čeka svoje prvo dijete.

Lisa Kudrow and Michael Stern

Ne znam da li biste me mogli opisati kao suzdržanu, ali ja sam razumjela šta znači biti u strahu od seksa i vlastite seksualnosti. Čuvala sam se jer sam htjela zaslužiti muškarca o kojem sam sanjala”, rekla je Lisa Kudrow.

Za šest godina starijeg Michaela Sterna udala se 1995. godine kad je njoj bila 31 godina.

“Kada smo se vjenčali, znali smo da ne obećavemo vječnu ljubav jer to niko ne može da obeća. Umjesto toga obećali smo sebi da ćemo raditi na svim eventualnim bračnim problemima koji iskrsnu”, istakla je glumica.

Meagan Good i DeVon Franklin

Glumica i filmski producent toliko su bili predani ideji čekanja sa seksualnim odnosima do braka da su o tome napisali knjigu (“The Wait: A Powerful Practice for Finding the Love of Your Life and the Life You Love“).

“Muškarci mogu da budu disciplinovani u svom seksualnom životu. Ne postoji ništa što muškarac ne može učiniti”, pojasnio je DeVon u knjizi

Reklama