Pjevačicu „Zvezda Granda“ pokušao silovati migrant

Pjevačica Dunja Popović, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", prijavila je policiji migranta koji ju je napao dok je ulazila u automobil i tražio seks sa njom!

Dunja je, navodno, uspjela da se otrgne napasniku i slika ga mobitelom, nakon čega su ga policajci identificirali i uhapsili. 

Pjevačica kaže da se drama odigrala 2. maja oko 23:30 na parkingu ispred zgrade u kojoj živi u Obrenovcu.

„Sela sam u auto kad je iznenada prišao dečko i otvorio suvozačeva vrata. U prvi mah pomislila sam da će da me opljačka. Međutim, kad je progovorio na engleskom, shvatila sam da ipak želi nešto drugo. Više puta je ponovio: `Give me seks`! Nagnuo se da uđe u auto, a ja sam se uplašila i izašla iz vozila, nadajući se da će neko naići i pomoći mi. On je potom pobegao", objavila je ona na Facebooku.

„Nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje, a kad je rekao: `What`, prepoznala sam njegov glas. Taj dečko nije imao dokumenta, podaci o njemu su bili lažni, a verovatno i ime i prezime koje je naveo. Nemoguće da su svi rođeni 1. januara", priča pjevačica i navodi da je uskoro pozvana na saslušanje.

„Napadač je došao u pratnji dvojice policajaca, a dobio je i advokata i prevodioca. Pravdao se da je bio mnogo pijan i da se ničeg ne seća, u šta sumnjam. Odbio je da sklopi sporazum o priznanju krivice i bude osuđen na uslovnu kaznu sa zabranom ulaska u Srbiju od pet godina. Na saslušanju sam se osećala kao da sam ja okrivljena, a ne oštećena. Živim u strahu, plašim se da da ga ne puste na slobodu, pa da mi se sveti", kazala je pjevačica beogradskim medijima.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.