Pogledajte kako izgleda dijamantni grudnjak od milon dolara

Modna kuća Victoria's Secret predstavila je svoj novi Fantasy bra, grudnjak koji će otvoriti njihovu ovogodišnju modnu reviju.

Čast da ga nosi ove godine je pripala Šveđanki Elsi Hosk, manekenki sa sedmogodišnjim stažom Victorijine anđelice. Grudnjak je dizajnirala draguljarnica Swarovski i načinjen je od 21 hiljada dijamanta i njegova vrijednost procjenjuje se na milion dolara.

Izrada grudnjaka trajala je 930 sati, a manekenka će na reviji uz njega nositi i kristalu ogrlicu te narukvice koje je za Swarovski dizajnirao Christopher Kane.

"Ovo je Fantasy bra?! O moj bože!", bila je prva Elsina reakcija na skupi grudnjak kako otkriva Harper's Bazaar. "Ovo je najljepši grudnjak koji sam vidjela u svojoj karijeri, a odlično se uklapa i u moj osobni stil. Vraća me u 90-e i cijeli je načinjen od dijamanta - što je za mene savršeno", prokomentirala je oduševljena manekenka, a zatim je na svojem Instagramu pokazala i kako joj stoji.

Prošlogodišnji fantasy bra bio je još skuplji od ovog i to dvostruko jer je bio načinjen od zlata i optočen s više od 6 hiljada dragih kamenja, uključujući dijamante, žute safire i plave topaze. Nosila ga je anđelica Lais Ribeiro.

Ovogodišnja Victoria's Secret revije održat će se u četvrtak, 8. novembra, u New Yorku.

Dodaj komentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.