Pogledajte kako je bilo na vjenčanju Mate Rimca

Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić po drugi put u dva mjeseca su se vjenčali. Nakon intimnog i tajnog vjenčana pred matičarom u Vili Dalmacija skrivenoj na padinama Marjana za tek tridesetak gostiju Mate i Katarina priredili su pravi dernek u selu kraj Livna.

0

Rimac je za ovu priliku odabrao karirano tamnoplavo odijelo i bijelu košulju, a ponovno je nosio starke, iste one koje je imao na civilnom vjenčanju u maju.

Po mladenku su u njezinu kuću u Odžaku došli trubači u kombiju s leskovačkim tablicama. Mještani kažu kako je Mate bio pristupačan te je sve Livanjce pozvao na feštu. Supružnici su pred crkvu došli u Rimčevoj jarkožutoj Neveri.

Svadbu je osiguravalo nekoliko desetina zaštitara, koji nisu dali blizu niti mladencima niti gostima. Više od 150 bala sijena, pivske bačve koje služe kao mini šankovi i palete kao stolovi od petka navečer su čekali uzvanike. Tema svadbe je priroda, također po Katarininoj želji.

Nakon intimnog i tajnog vjenčana pred matičarom u Vili Dalmacija skrivenoj na padinama Marjana za tek tridesetak gostiju Mate i Katarina priredili su pravi dernek u selu kraj Livna.

Katarinina želja bila je da im na svadbi pjevaju Bajaga i Zabranjeno pušenje što joj je njezin suprug i ispunio.

Mladenci su se pridružili frontmenu Zabranjenog pušenja Seji Saxonu te s njim zapjevali pjesmu Jugo 45. Sejo je iskoristio priliku kako bi im čestitao te im je, između ostalog, poželio “još puno auta koji će se zvati po vjetrovima”. 

Mate je na to preuzeo mikrofon i odgovorio mu: “Ma jebeš aute, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovdje vole.” Njegov odgovor je izazvao ovacije. 

Reklama