POLJUBAC U RIJATIJU GA KOŠTAO BRAKA: Supruga Kristijana Golubovića pokupila stvari i ostavila mu samo prazan stan

Nakon što se Kristijan Golubović u rijalitiju poljubio sa Kristinom Spalević, mediji navode da ga je taj poljubac koštao braka.

0

Kako piše ”Pink.rs”, njegova supruga Ivana nakon skandala koji je imao sa Stanijom Dobrojević, preko ove javne prevare neće preći.

– Ivana je pokupila stvari iz njihovog stana koji je u centru Kraljeva i sa kćerkom otišla u selo Ratina kod majke. To dijete sada ima pet godina i vrlo je svjesna šta se sve o njenom tati priča, što Ivanu jako pogađa. Od kako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni izlazila iz stana, a do tada je vodila kćerku u obližnji park – kaže komšija Golubovića iz Kraljeva, koji navodno Ivanu poznaje od malena.

Svi ostali u šoku.

– Svi smo iznenadili i kada se udala za njega jer je cijeli život povučena i mirna. U posljednje vrijeme se okrenula Bogu, bila je i ranje pobožna ali sada mnogo češće ide u crkvu, vodi i kćerku…nekako je u svom svijetu – otkrio je.

I druge komšije navodno potvrđuju priču da je Kristijanova supruga mnogo više u selu kod majke, nego u porodičnom stanu gdje je živjela sa Kristijanom.

– Nikada mu ovu prevaru neće oprostiti, dosta mu je praštala. Podizala je dijete dok je on bio u zatovru, i umjesto da sada uživaju kao porodica, on je ušao u rijaliti. Još tada su počeli njihovi problemi kada je saopštio da ulazi u rijaliti, a ona ga čekala da bude sa kćerkom. Mnogo je smršala, vidi se da pati i da ne zna šta da radi. Žena se našla u neobranom grožđu, a niko je ne razumije. Svi pričaju: što se petljala sa bivšim robijašem – dodaje izvor.

Komšije navodno kažu da je Ivana i ranije znala da ode kod majke i provede neko vrijeme, ali da je sada odlučila da se tamo preseli.

– Ne vjerujem da će se vraćati jer je baš dosta stvari ponijela iz kuće. Sa komšijama se ne druži, ali je vidimo da odlazi u crkvu i obližnje manastire – zaključuje izvor. 

Reklama